De merchandise winkel wordt opnieuw ingedeeld

De merchandise winkel wordt opnieuw ingedeeld

Er is veel te doen geweest rondom de merchandise van de bewoners. Gisteren hebben zij besloten de winkel uit te breiden en meer producten te gaan verkopen. Ivan en René lopen dan ook rond in de winkel en bekijken waaraan zij geld kunnen verdienen. Ik verkoop niets wat ik zelf niet zal kopen zegt Ivan tegen mede bewoner René. De twee hebben bepaald dat er alleen producten verkocht gaan worden die goed gaan verkopen. René komt op het idee bekers te gaan maken met het Utopia logo erop. Dit omdat de bewoners hier zelf ook mee lopen. Ivan vindt dit geen goed idee maar stelt voor de nieuwe kalender te verkopen. René is het hier mee eens. Nadat de twee hebben besloten welke producten er verkocht gaan worden in de winkel, gaat Ivan dit aanpassen in de webshop.

Demi, Fay, Linda, Madilia en Billy hebben momenteel kleding in de winkel hangen en bespreken een nieuwe indeling. Het duurt niet lang voordat René zich ook in het gesprek mengt. Hij vertelt de vrouwen dat hij graag het logo van Utopia op de muur wil schilderen. Linda, Madilia en de tweeling zijn hier niet over te spreken en willen graag zo snel mogelijk de winkel weer klaar hebben. Geef mij een dag probeert René nog. Het gaat er heel vet uitzien benadrukt hij. Ik zal het op de andere muur doen en niet boven de kleding adviseert Linda. De andere vrouwen zijn het met haar eens. René blijft het proberen, maar de vrouwen vinden dat hij dit moet doen op een plek zonder kleding. Ik snap dat het super vet wordt maar dat is niet hoe wij het voor ons zien licht Fay toe aan René. René lijkt geïrriteerd maar lijkt het bij zich neer te leggen. Uiteindelijk wordt er besloten de muur niet te schilderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *