Billy en Ivan bespreken het carnavalspakken kwestie, het is zakendoen met kinderen

Billy en Ivan bespreken het carnavalspakken kwestie, het is zakendoen met kinderen

Na de bv vergadering van vandaag praten Billy en Ivan na over de carnavalspakken kwestie. Het is zakendoen met kinderen zucht Ivan. Billy is het hiermee eens en merkt op dat de mannen alleen aan hun eigen belang denken. Die pakjes gaan het feest niet maken of breken voegt ze eraan toe. Ivan knikt en laat weten dat er niet genoeg geld wordt opgehaald om zoveel geld aan pakjes uit te geven. De twee praten verder en ze zijn het helemaal met elkaar eens. Allebei vinden ze het onnodig om zoveel geld aan pakjes uit te geven voor één avond, terwijl er al genoeg verkleedkleren aanwezig zijn in de loods. Het is een mentaliteitskwestie eindigt Billy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *