De samenleving vergadering van 22 januari

De samenleving vergadering van 22 januari

Nadat de bv vergadering heeft plaats gevonden is het ook tijd voor de samenleving vergadering. De belangrijkste punten van 22 januari lees je in dit bericht terug.

Romy begint met de vergadering en vertelt gelijk positief nieuws. Ik vind dat de takenlijst super goed gaat. Linda lijkt wat geïrriteerd tijdens de vergadering en geeft aan vanaf volgende week niet meer de samenleving was te willen doen. Ik verdien 200 euro in de maand met mijn taken, dus ik kan wel wat missen voegt ze eraan toe. Billy grijpt haar kans om de was over te nemen van Linda, omdat zij het geld hard kan gebruiken om haar schuld af te betalen in Utopia.

De groep komt vervolgens op het idee om op vrijdagavond een groepsactiviteit te doen. Dat hoeft niets te kosten benadrukt Romy. We kopen gewoon een stokbroodje en wat kruidenboter, dan ben je voor vijf euro klaar voegt Linda eraan toe. De bewoners willen dit graag invoeren binnen de groep. Fay neemt het woord en vertelt dat zij met Romy het graag over de sfeer in de groep willen hebben. Er gebeuren hier dingen zonder dat het wordt overlegd voegt Romy hieraan toe. En vindt dat je eerst naar iemand toe moet gaan om te overleggen en dan pas dingen kan veranderen. Gisteren is dat niet gebeurd voegt ze eraan toe. Doelend op de discussie rondom de winkel. Dit soort dingen moeten beter besproken worden benadrukt ze. Daarom wil ze dit vrijdag tijdens het centraal bespreken met de hele groep.José vertelt daarna dat ze graag mensen uit wil nodigen voor een vegetarisch diner, waar een speeddate aan gekoppeld is. José wil dit graag doen op 11 februari, voor Valentijn. Tegen een laag tarief. Er wordt besloten dit samen te organiseren met Cemal en Beau. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *