Romy is erg trots op zichzelf

Romy is erg trots op zichzelf

Sinds de groep in tweeën is gesplitst is er iedere week een bv en een samenleving vergadering. Van de samenleving tak is Romy de teamcaptain. Een taak die ze uiterst serieus neemt. Waar de vorige vergadering wat slordig verliep en Romy in een discussie met Billy belandde, was dat vandaag niet het geval. De vergadering verliep rustig en overzichtelijk, iets waar Romy ontzettend trots op is. Na de vergadering zoekt Romy Ivan dan ook op om hem te vertellen hoe het is gegaan. Het ging f*cking smooth vertelt ze enthousiast. Als een geoliede machine voegt Ivan eraan toe, waarna de twee elkaar een high five geven. Als Ivan daarna vraagt hoe trots Romy op zichzelf is, vertelt ze dat ze heel erg trots is. En heel blij benadrukt ze. Volgens haar is alles gegaan zoals ze dit van tevoren met Ivan had besproken. Ik ben trots op je antwoordt Ivan waarna hij Romy een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *