Demi is gefrustreerd omdat Beau doet alsof ze nergens welkom is om te overnachten

Demi is gefrustreerd omdat Beau doet alsof ze nergens welkom is om te overnachten

Gisteren was het een dag vol discussies. De uitbreiding van de merchandise en het slopen van de B&B muur heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Een dag later, lijkt de rust weer wedergekeerd, maar bij Demi zitten er duidelijk nog frustraties. Ze deze met haar Fay. Gisteren liet Beau weten dat als er B&B-gasten in haar hutje slapen, zij niet bij alle bewoners welkom is. Hier ging Demi fel tegenin, want zij benadrukte dat Beau altijd welkom was om bij haar te slapen. Fay adviseert Demi om er rustig over te beginnen tegen Beau. Ik zou niet boos of geïrriteerd doen, daar heb je alleen jezelf mee zegt ze wijs. Demi moet Fay hierin gelijk geven en legt ook uit waarom het haar zo dwars zit. Volgens haar is Beau altijd welkom om bij haar te slapen en heeft ze nu doen lijken dat dit niet het geval is. Ze speelt gewoon dom. Ze speelt altijd het slachtoffer reageert Fay.

Niet lang na dat gesprek besluit Demi naar Madilia toe te gaan.Vannacht heeft Beau bij Madilia geslapen, wat voor Demi een aanknopingspunt is om over het onderwerp te beginnen. Ik heb altijd tegen haar gezegd dat als ze nergens kan slapen, ze bij mij kan slapen legt Demi uit. Daarbij is ze volgens haar bij alle bewoners welkom om te slapen. Madilia luistert naar Demi haar verhaal en lijkt het met haar eens te zijn. Ze begrijpt dat ze het vervelend vindt en weet niet waarom Beau niet naar Demi toegaat om erover te praten. Demi knikt en vertelt dat ze het gevoel heeft dat Beau het aanbod niet accepteert en ze begrijpt niet waarom niet. Wil ze dan niet bij mij slapen? vervolgd ze twijfelend. Ik snap jouw gevoel wel reageert Madilia. En vindt het jammer voor Demi dat het sympathieke aanbod niet wordt gehoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *