Madilia heeft besloten na al het gedoe met Linda meer met anderen om te gaan

Madilia heeft besloten na al het gedoe met Linda meer met anderen om te gaan

Nadat ze het over de slaapplek kwestie hebben gehad, vraagt Demi aan Madilia of ze al met Linda heeft gepraat. Madilia vertelt dat ze gisteren naar Linda toeliep, maar hier uiteindelijk niets uit is gekomen. Ze wilde niet praten voegt ze eraan toe. Deze ochtend hebben de twee elkaar alleen begroet. Demi reageert verbaasd, dat de twee helemaal niet meer met elkaar praten. Madilia vertelt dat ze het wel over het koken hebben gehad, de twee zullen vanaf nu apart koken. Toch is Madilia vastbesloten om vandaag nog een gesprek met Linda aan te gaan. Demi vraagt aan Madilia of de twee weer vriendinnen zullen worden als eerst. Nu niet, misschien later antwoordt Madilia onverschillig. Ze heeft besloten dat ze nu ook met anderen om wil gaan en zich meer wil mengen in de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *