Senna vindt dat Ivan zich voordoet als een god

Senna vindt dat Ivan zich voordoet als een god

Senna is aangesproken op zijn werkhouding door Ivan. Toch wil Billy graag weten wat Senna er zelf van vindt dat hij hierop wordt aangesproken. Senna is hier heel duidelijk in. Het is geen god hè? begint hij over Ivan tegen Billy. Dat denkt hij af en toe gaat hij verder. Billy wil graag weten of Senna het binnen Utopia nog wel naar zijn zin heeft, maar Senna geeft duidelijk aan het nog leuk te vinden. Ik doe gewoon mijn ding en als iemand het daar niet mee eens is, dan is hij het er niet mee eens legt hij verder uit. En geeft aan hier te zijn voor zijn persoonlijke ontwikkelingen en niet om geld te verdienen. En dat schiet al aardig op benadrukt hij. Wat vind je ervan dat mensen denken dat je alleen maar rondwandelt? vraagt de Billy door. Moeten ze lekker denken antwoordt Senna. Ik trek mij nooit iets van anderen aan dus dat zal ik hier ook niet doen. Ik zoek de mensen op waarmee ik goed kan eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *