Madilia en Demi vinden dan René zijn ideeën doordramt

Madilia en Demi vinden dan René zijn ideeën doordramt

Demi, Fay, Madilia, Billy en Linda hebben een nieuwe indeling gemaakt voor de winkel. René wil graag een muur schilderen in de winkel, zodat het een eyecatcher wordt maar de vrouwen zijn het hier niet mee eens. Uiteindelijk heeft René zijn idee achter zich gelaten, maar de vrouwen zijn hier nog niet over uitgepraat. Ik vond het wel een beetje zielig zegt Demi tegen Madilia. Maar Madilia lijkt geen medelijden te hebben met René. Ik vind het niet zielig. Sommige mensen zitten zo in elkaar dat wanneer zij een idee hebben het doordrammen voegt ze eraan toe. Demi is het met haar eens en vindt dat René dit inderdaad doet. Madilia vindt op haar beurt dat dingen niet altijd kunnen gaan zoals men dat wil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *