Billy moet zichzelf erg motiveren om de laatste maanden van Utopia te halen

Billy moet zichzelf erg motiveren om de laatste maanden van Utopia te halen

Vandaag zit Billy anderhalf jaar in Utopia en dit zet haar aan het denken. Ze heeft nog een aantal maanden te gaan op de plek die voor haar voelt als thuis maar ze denkt dat ze haar hoogtepunt al heeft gehad. Daarom vindt ze het erg moeilijk om zichzelf te motiveren en alles uit de laatste paar maanden te halen. Ze bespreekt dit met de tweeling. Ik kan me niet meer druk maken over de dingen die hier gebeuren vertelt ze aan de tweeling. Volgens Billy is dit aan de ene kant goed, maar aan de andere kant is dit niet wie ze is. En geeft dan ook eerlijk toe dat haar enige doel het winnen van Utopia is. Daar ben ik heel eerlijk in vervolgd ze standvastig. Toch is haar hoofd steeds vaker bij haar thuis en de mensen daar. Ik mis mijn familie gewoon gaat ze verder met trillende stem. Vervolgens laat ze haar tranen de vrije loop. Huilend legt ze uit dat ze moeite heeft met alle veranderingen die ze om zich heen ziet gebeuren. Demi en Fay proberen haar te steunen. Je moet niet opgeven Bil benadrukt Fay. Dit is Billy ook zeker niet van plan, maar ze laat wel weten dat ze er even doorheen zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *