Linda weet niet waar het gedrag van Madilia vandaan komt

Linda weet niet waar het gedrag van Madilia vandaan komt

Linda en Madilia hebben sinds gisteren weer ruzie met elkaar, waardoor ze niet meer met elkaar praten. Beau ziet dat Linda hier moeite mee heeft en bespreekt dit met haar. Ik snap soms gewoon niet meer waarom ze bepaalde dingen doet probeert Linda uit te leggen aan Beau. Ze is een stuk aanweziger geworden, ze is anders dan toen ze met jou omging valt Beau op. Toch zit Linda er niet op te wachten telkens discussies te hebben met Madilia. Ik weet ook niet waar het vandaan komt voegt ze eraan toe. Linda lucht haar hart bij Beau en ook Billy voegt zich bij het gesprek. Het valt Billy ook op dat Linda normaal goed om kan gaan met deze situaties maar dat het haar nu raakt. Linda geeft toe dat ze inderdaad vannacht tot 05:00 uur wakker heeft gelegen. Zal het ooit nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *