Chipp is ervan overtuigd dat er met het kistje gerommeld is

Chipp is ervan overtuigd dat er met het kistje gerommeld is

Het kistje waar de briefjes met de namen van potentiële winnaars van Utopia in zitten, houdt de bewoners nog steeds bezig. Ik werd helemaal gek gisteren vertelt Chipp aan Madilia. En laat weten dat hij met Fay een aantal dingen bedacht heeft waarvoor het kistje gebruikt zal worden. Volgens Chipp zitten er momenteel allemaal gelijk gevouwen briefjes in het kistje verstopt. Wat opvallend is, aangezien iedere bewoner zelf zijn briefje heeft opgevouwen. Daarom verdenkt Chipp Ruud of Ivan ervan die aan het kistje hebben gezeten. Wat de twee niet weten is dat Johan en Baldr het kistje een tijdje geleden hebben gevuld met de namen van de koeien. Madilia hoort met grote ogen Chipp aan. De twee besluiten vanavond het kistje op te graven en het te onderzoeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *