Senna en Mehmet praten erg negatief over Ivan

Senna en Mehmet praten erg negatief over Ivan

Senna is aangesproken door Ivan op zijn werkhouding, maar Senna heeft aangegeven zich niet aan te willen passen aan anderen. Ook het gesprek met Billy vond hij vervelend, omdat hij denkt dat Billy aan Ivan zijn kant staat. Mehmet snapt zijn mede bewoner wel. Hij gaat in een vergadering op de man af, hou het gewoon zakelijk voegt hij eraan toe. Ik sta achter je benadrukt hij. Toch valt het Mehmet op dat Senna ermee zit. Thuis was ik al helemaal ontploft geeft Senna al snel toe. Beiden zijn het erover eens dat Ivan zijn zin door dramt. Hij gaat nog een moeilijke tijd hebben hier aldus Senna. Mehmet vindt op zijn beurt dat Ivan vaak één visie heeft en hier niet van af kan wijken. Hij is verliefd op zichzelf reageert Senna serieus. Beide mannen snappen niet dat Ivan deze vier maanden nog iets wil veranderen aan Utopia. Ik vind het af en toe een vervelend kereltje eindigt Mehmet het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *