José ontvangt bezoek met een emotioneel verhaal

José ontvangt bezoek met een emotioneel verhaal

Sinds José in Utopia woont maakt ze schaduwschilderijen. Deze prachtige schilderijen zijn ontzettend populair en worden erg goed verkocht. Een tijdje geleden heeft José besloten dat ze een gratis schilderij wil weggeven aan iemand met een mooi verhaal. Daaropvolgend kwamen er ontzettend veel mailtjes binnen met mooie, bijzondere en ontroerende verhalen. Uit al die verhalen heeft José samen met Linda, één verhaal gekozen. Deze persoon mag in Utopia langskomen voor een door José gemaakt schaduwschilderij. En vandaag is het zover. De dame in kwestie wordt enthousiast ontvangen door de groep waarna ze met z’n allen plaats nemen in de woonkamer. Daar vertelt Ans haar verhaal. Het is een emotioneel en heftig verhaal waar de bewoners met een hoop respect en tranen in hun ogen naar luisteren. Na het verhaal belooft José om een prachtig schilderij te maken. Ans vertrekt vervolgens weer richting de poort met de afspraak om elkaar snel weer te zien. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *