Chipp en Johan hebben een plan met het gipsafdruk van Beau haar achterwerk

Chipp en Johan hebben een plan met het gipsafdruk van Beau haar achterwerk

Enige tijd heeft onder andere Beau haar achterwerk in laten gipsen. Chipp en Johan zijn iets van plan met deze gipsafdruk… Chipp loopt namelijk sluw door de loods heen met de gipsbillen van Beau. Zonder dat iemand het merkt wil hij de billen naar de boot van Johan krijgen, om daarna een mal te maken van de billen. Na het rennen tussen de bosjes door komt hij aan bij de boot van Johan. Dit is toch een perfect kontje vraagt Chipp vervolgens aan Johan, waarin hij Chipp gelijk geeft. Chipp en Johan willen een mal maken van de gipsbillen van Beau. Dit is de reden waarom de Chipp de afdruk heeft meegenomen maar dit moet wel onopgemerkt blijven. Als je nu de boot uit gaat, weten ze dat jij hem hebt zegt Johan slim. Of we moeten hem nu verstopt laten stelt Chipp voor. Terwijl hij uit het raampje van de boot kijkt ziet hij dat Beau hem al aan het zoeken is. De mannen besluiten de billen te verstoppen in de boot. Ze willen uiteindelijk een standbeeld maken van de billen van Beau die tijdens de borrel van Beau neergezet kan worden. Al die mensen die borrelen met Beau willen echt wel een kopie van haar kontje hebben hoor zegt Chipp overtuigend. Zal Beau haar afdruk weer terugvinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *