Beau begint haar zoektocht naar haar gipsen achterwerk

Beau begint haar zoektocht naar haar gipsen achterwerk

Als Beau de loods inloopt, valt haar gelijk op dat haar gipsafdruk van haar achterwerk is verdwenen. Waar is hij gebleven? Wie heeft hem gejat? vraagt ze dan ook verbaasd. Baldr en Ivan die bij de bar staan weten van niks. De zoektocht naar de afdruk is dus begonnen. Beau gaat langs alle bewoners om te vragen of ze haar billen van gips hebben gezien. Romy en Madilia moeten lachen en merken op dat hoogstwaarschijnlijk Johan de kont heeft meegenomen naar zijn boot.Dit brengt Beau op een idee en ze loopt naar Johan toe, die net uit z’n boot is geklommen. M’n kont is kwijt laat ze aan Johan weten. Johan schiet in de lach om deze opmerking. Chipp staat erbij en al snel krijgt hij beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd, Beau denkt namelijk dat Chipp ook achter de verdwenen kont kan zitten. Chipp ontkent en laat weten dat hij er niets mee te maken heeft. Ik vertrouw niemand meer hier, m’n kont wordt gesaboteerd grapt Beau. Hoe lang zal het duren voordat ze haar gipsbillen weer terugvindt? Chipp en Johan zijn er van alles mee van plan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *