Billy steekt Linda een hart onder de riem na al het gedoe met Madilia

Billy steekt Linda een hart onder de riem na al het gedoe met Madilia

De ruzie tussen Linda en Madilia is nog steeds niet over en dat is iets waar Linda erg meer zit. Afgelopen avond besprak ze dat met Billy. Ik heb nu even een momentje voor mezelf nodig begint Linda terwijl ze met Billy buiten een sigaretje rookt. Billy vraagt haar of de twee nog steeds niet op speaking terms zijn. Linda schudt ietwat teleurgesteld haar hoofd. Ik weet dat jij een hele sterke ruggengraat hebt maar jij hebt ook gevoelens reageert Billy. Linda knikt en zegt dat ze niet voor niets wakker heeft gelegen tot diep in de nacht. Ik lag maar te woelen en te draaien, ik kwam door het malen niet in slaap voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze nog geprobeerd heeft om met Madilia te praten maar Madilia had hier geen zin in. Dat vind ik erg jammer benadrukt ze. Het kost veel energie hè? vraagt Billy. Linda knikt en vertelt dat haar relatie met Madilia is veranderd en ze weet niet of het ooit nog wordt zoals het was. We zien wel hoe het loopt peinst ze verder. Zal het ooit nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 09:15

    Madi is een nare meid rodelen ,stoken en acterklap leeft ze van.
    En maar zeggen dat ze niets verkeerds doet .
    Alles ligt aan een ander toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *