Demi is nog niet echt verliefd op Senna

Demi is nog niet echt verliefd op Senna

Deem, gaan we binnenkort weer dubbel daten vraagt Romy afgelopen avond vrolijk aan Demi terwijl ze bij de koeien staan. Demi reageert enthousiast en stelt voor binnenkort de date te plannen. Hoe is het nou tussen jou en Sen? vraagt Romy nieuwsgierig. Demi antwoordt dat het prima gaat en dat zij en Senna het heel gezellig hebben met elkaar. We zien wel hoe het loopt voegt ze er lachend aan toe. Romy laat weten dat ze Senna en Demi heel leuk vindt samen. Hij is tot over zijn oren hoor, dat zie je gewoon. Maar jij niet hè? vraagt Romy. Nee ik word niet verliefd, niet zo snel zegt Demi met een glimlach. De twee praten over Senna en hoe de relatie tussen hem en Demi is. Romy denkt dat Senna met zijn liefde voor Demi meer naar buiten treedt omdat hij een extravert persoon is. Bij jou moet de liefde denk ik groeien, jij bent een rustiger persoon merkt Romy op. Demi is het hier wel mee eens. Misschien ben ik over drie maanden wel hartstikke verliefd op hem en zeg ik dat we het buiten gaan proberen gaat ze verder. De twee kletsen nog wat na bij de koeien en lopen dan weer terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *