Linda vindt dat Ivan te veel hooi op zijn vork neemt

Linda vindt dat Ivan te veel hooi op zijn vork neemt

Sinds Ivan voor de tweede keer in Utopia is komen wonen wijkt Linda bijna niet van zijn zijde. Al eerder heeft ze laten weten het fijn te vinden hoe hetzelfde zij en Ivan denken over Utopia. Ook vandaag lopen zij een rondje over het terrein en bespreken de huidige stand van zaken in de mini samenleving. Ik heb vandaag weer allerlei berekeningen gemaakt voor de verschillende evenementen die gaan komen zegt Ivan moedeloos. Linda vraagt hem waarom hij die taken op zich heeft genomen, Ivan antwoordt dat niemand anders het zal doen. Je kan het ook delegeren hé benadrukt Linda. Het is al gedelegeerd, ze doen het niet dus ik neem ze bij de hand legt Ivan verder uit. En is van mening dat niemand in deze groep het voortouw neemt dus is hij genoodzaakt het zelf te doen. Maar dat betekent niet dat jij alles op je schouders hoeft te nemen reageert Linda. Ze vindt dat hij te veel hooi op zijn vork neemt. Je moet er zelf niet aan onderdoor gaan besluit Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 11:27

    Wat een naar vrouwtje is die Linda laat de hele groep vallen want zij en Ivan zijn de beste,en ze denkt ook nog dat Ivan wat voor haar voelt .Laat haar maar lekker dromen ,en ze denkt ook dat ze utopiaan van het jaar wordt,om dat ze in eens Ivan steunt ,ze heeft nog nooit zoveel gelachen.Heel doorzichtig valt niemand op ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *