Madilia hoort Mehmet uit terwijl ze opgesloten zitten in de gedachtekamer

Madilia hoort Mehmet uit terwijl ze opgesloten zitten in de gedachtekamer

Madilia heeft Mehmet net in de val gelokt om meer te weten te komen over het kistje. Chipp en Romy hebben haar hierbij geholpen met als gevolgd dat Madilia en Mehmet nu opgesloten zitten in het voormalig kakhuis. Er is iets wat ik weet en anderen niet maar ik heb geheimhoudingsplicht dus ik ga helemaal niets vertellen zegt Mehmet mysterieus. Geheimhoudingsplicht? Wat een bullshit roept Madilia uit. En probeert informatie uit Mehmet los te peuteren maar Mehmet houdt zijn lippen stijf op elkaar. Heb je een dealtje met iemand? probeert Madilia. Laten we zeggen, ik word er niet slechter van gaat Mehmet met een grijns verder. Madilia blijft proberen om informatie te ontfutselen en Mehmet probeert op zijn beurt om niets los te laten over zijn geheim…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *