Chipp en Romy sluiten Madilia en Mehmet op in de gedachtekamer

Chipp en Romy sluiten Madilia en Mehmet op in de gedachtekamer

Met een plank en een accuboormachine in de hand sluipen Chipp en Romy over het Utopia terrein. Het plan is om Madilia en Mehmet op te sluiten in de gedachtekamer. Vanuit de bosjes zien ze Mehmet nietsvermoedend met Madilia over het terrein wandelen, richting het voormalige kakhuis. Madilia heeft dit hele plannetje geïnitieerd maar doet alsof ze van niks weet. De twee lopen de gedachtekamer in en nemen plaats op de bank. Chipp en Romy gaan er snel heen. Als Madilia en Mehmet gezellig in gesprek zijn, horen ze plotseling geluid van buiten komen. De deur wordt van buiten dicht gesmeten en er klinkt het geluid van een boor. Iemand is de deur dicht aan het schroeven schreeuwt Mehmet en probeert snel de deur te openen. Madilia houdt hem tegen en Chipp en Romy krijgen de kans om de deur vast te schroeven met wat plankjes. De twee zullen voorlopig even op elkaar gewezen zijn in de gedachtekamer. Maar waarom deze grap is uitgehaald is ons een raadsel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *