Billy en Mehmet vragen af wat Senna eigenlijk in Utopia doet

Billy en Mehmet vragen af wat Senna eigenlijk in Utopia doet

Als Billy en Mehmet gezellig aan het kletsen zijn in de woonkamer, gaat het al snel over mede bewoner Senna. Wat doet Senna hier eigenlijk vraagt Billy zich hardop af. Mehmet legt zijn krantje neer en gaat hierover in gesprek met Billy. Hij heeft hier al drie maanden relatieproblemen zegt Mehmet en voegt eraan toe dat dat als eerste in hem op komt. Heel veel verder dan dat komen ze niet. Naast dat Senna af en toe een evenement organiseert, weten ze niet wat zijn beweegredenen hier in Utopia zijn. Zou je hem missen? vraagt Billy verder. Nee laat Mehmet resoluut weten. Ik zie hem niets anders doen dan slenteren, slapen en met Demi flikflooien gaat Billy verder. Een slappe hap noemen ze hem vervolgens. Op deze manier zal hij nooit Utopia gaan winnen aldus Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 16:10

    War doet men met eigenlijk in utopia. .De boel verlinken. .en bij de dames zitten meer niet de kas bij houden zo zo dat is werken zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *