Ivan wijst Senna op zijn verantwoordelijkheden en vindt dat hij meer initiatief moet tonen

Ivan wijst Senna op zijn verantwoordelijkheden en vindt dat hij meer initiatief moet tonen

Senna staat in de keuken als Ivan op hem afstapt. Hij vindt dat Senna wel eens verantwoordelijkheid mag nemen voor zijn eigen taken. Afgesproken was dat Senna achter de boodschappen aan zou gaan maar Ivan constateert weinig actie bij hem. Je werkt met mensen, daar moet je achteraan gaan benadrukt hij. Zo ben ik niet reageert Senna. Ik vraag het een keer en dan verwacht ik dat het gedaan wordt voegt hij eraan toe. Ivan wijst hem er vervolgens op dat het zo niet werkt en dat hij echt actie moet ondernemen. Senna geeft aan dat hij nog nooit de boodschappen heeft gedaan en dus ook niet weet wat er normaal gesproken allemaal in en uit gaat. Als ik dat op papier heb, kan ik met de groothandel gaan bellen gaat hij verder. De twee hadden hier gisteren ook al een discussie over. Ook dit keer vordert het gesprek niet tussen de twee. Ik zou het op prijs stellen dat je wat meer initiatief toont. Ik zie je heel weinig doen, Senna. Echt waar zegt Ivan. Senna gaat kijken wat hij kan doen en sluit het gesprek met Ivan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *