Baldr en Johan pakken alle kleine klusjes op het Utopia terrein op

Baldr en Johan pakken alle kleine klusjes op het Utopia terrein op

Johan en Baldr lopen een rondje over het Utopia terrein en ze zijn opzoek naar kleine opknap klusjes. Het is de twee opgevallen dat er elke keer op dezelfde plek een grote plas water ontstaat. We kunnen dat wel even fiksen zegt Johan tegen Baldr.  Baldr stemt in en ze lopen samen naar de gereedschapskamer. Ze besluiten vandaag allerlei kleine klusjes op te pakken zodat aller er weer netjes en verzorgd uitziet rondom de loods. Terwijl de mannen aan het wandelen zijn hebben ze het over het verstopte kistje. Alle bewoners hebben op een briefje de naam geschreven van de persoon van wie zij denken dat er gaat winnen. Baldr en Johan hebben voor de grap alle briefjes eruit gehaald en alle briefjes verwisseld. Terwijl ze dit kistje aan het opgraven waren heeft Mehmet ze betrapt, ze waren genoodzaakt om het dus tegen hem te vertellen. Ik vertrouw hem voor geen enkele centimeter zucht Johan terwijl ze de werkplaats in lopen. De twee balen ervan dat hij ervan af weet en ze zoeken voor een oplossing. We hadden hem eigenlijk gewoon moeten bedreigen grapt Baldr naar Johan en ze lopen lachend weer het terrein op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *