Een kleine samenvatting van de ochtend van 20 januari

Een kleine samenvatting van de ochtend van 20 januari

Een nieuwe dag is inmiddels weer aangebroken. De ochtend in Utopia is vrij rustig verlopen, we hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Vandaag staat er een drukke dag voor de boeg. Vele bewoners zijn bezig met het voorbereiden van bijvoorbeeld de B&b en de High Tea. Madilia is vroeg wakker aangezien er nog heel snel een taart gebakken moet worden. Och, ik had het echt gisteren moeten doen zegt ze in zichzelf. Al mopperend is ze bezig met de taart voor de High Tea gasten. Ook voor Beau is het een belangrijke dag. Ze kan vanavond niet slapen in haar nieuwe hutje slapen, want er komen B&B gasten. Ze reinigt het volledige huisje en zorgt dat het klaar is voor de gasten. De overige bewoners doen het rustig aan en hangen gezellig rondom de banken in de loods. De tanden worden gepoetst en de magen worden gevuld, zo zijn alle bewoners klaar voor een druk en actief weekend. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *