Wat hield de bewoners bezig tijdens de avond van 19 januari?

Wat hield de bewoners bezig tijdens de avond van 19 januari?

Na de drukke dag gaat het er in de avond rustig aan toe in Utopia. Cemal en Ivan besluiten samen te gaan sporten, Ivan moet namelijk voor het aankomende boksgala nog heel wat uurtjes trainen om het op te kunnen nemen tegen Ruud. Beau en Linda doen het wat rustiger aan en ze maken voor zichzelf een lekker badje klaar. De twee pakken er een wijntje bij en ze zetten wat lekkere hapjes op de rand van het bad. Ook Johan komt even op de rand van het bad zitten. Hij maakt een ondeugende opmerking, Beau van hoe je er nu bij zit ga ik een natte droom krijgen. Er ontstaat een grijns op het gezicht van Beau terwijl Johan wegloopt. Baldr en René spreken af om elkaar zangles te geven en zo swingen ze samen door de bistro. Zo is het al met al toch een hele gezellige avond in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *