Demi, Billy, Fay, Romy, Madilia bespreken de ongemakkelijke momenten tijdens de high tea

Demi, Billy, Fay, Romy, Madilia bespreken de ongemakkelijke momenten tijdens de high tea

Tijdens de high tea van gisteren hebben de bewoners, op verzoek van Ivan elkaar pittige vragen gesteld. Dit heeft tot onvrede geleid bij een aantal bewoners. Ik vond het wel een beetje ongemakkelijk vertelt Demi aan Billy, Madilia, Romy en Fay terwijl ze afgelopen avond op de vide liggen. Ze doelt op de vraag of Senna verliefd is op Demi, hij heeft ja hierop geantwoord. Ook Madilia geeft aan dat ze het confronterend vond, Linda kreeg namelijk de vraag of zij Ivan of Madilia naar huis zou sturen. Ik had nooit verwacht dat ze mij niet zou kiezen voegt ze eraan toe. Fay wilde zoiets vragen maar bedacht later dat dit toch niet zo leuk zou zijn. De dames praten vervolgens na over de keuze van Ivan maar lijken deze niet helemaal te begrijpen. Madilia geeft aan een goed gesprek te hebben gehad met Mehmet. Dat heeft erg opgelucht en verder respecteer ik haar mening gaat ze verder. Billy snapt wel dat het geen fijn gevoel voor Madilia moet zijn, ze denkt ook niet dat Linda voor Ivan heeft gekozen vanwege het spel tactische aspect van Utopia. Dat heeft ze gewoon verzonnen omdat ze het anders niet kon recht praten eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *