Ivan kan zijn passie niet laten liggen en gaat aan de slag als barber

Ivan kan zijn passie niet laten liggen en gaat aan de slag als barber

Nadat Ivan Utopia opnieuw kwam binnenlopen, heeft hij vele talenten laten zien. Zo heeft hij nu al laten zien dat hij kan bouwen, leiding kan geven en het overzicht kan bewaren in de groep. Maar hij heeft meerdere talenten en heeft buiten Utopia een kapperszaak. In Utopia kan hij het dan ook niet laten om zijn passie weer op te pakken en daarom pakt hij de kans met beide handen aan om weer te knippen. Afgelopen avond ging Cemal dan ook op de kappersstoel zitten. Jij gaat er weer goed uitzien maatje begint Ivan terwijl hij zijn scheerapparaat aanzet. De twee hebben het vervolgens over van alles en nog wat maar vooral over het aankomende boksgala waarin Ruud Ivan uitdaagt. Terwijl Ivan zijn ding doet, speculeren de twee over hoe ze het evenement zo groot mogelijk kunnen maken. Kijk is aan, je ziet er weer top uit gozer zegt Ivan enthousiast terwijl hij de kapmantel van Cemal losmaakt. Cemal kijkt goedkeurend in de spiegel en lijkt blij te zijn met zijn nieuwe coupe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *