Baldr heeft flink wat frustraties over zijn huidige slaapplek

Baldr heeft flink wat frustraties over zijn huidige slaapplek

Rust in het cordwood vanavond begint Baldr het gesprek. Johan kijkt hem vragend aan en Baldr legt hem uit dat Senna vanavond bij Demi slaapt. Dat komt omdat als ze in het cordwood slapen, ze stil moeten zijn van mij. Johan knikt begrijpelijk. Ik had dat sowieso niet getrokken en ik had het ook echt heel vervelend gevonden voegt hij eraan toe. Baldr laat verder weten dat hij het ook niet trekt en het als heel vervelend ervaart dat er mensen steeds in en uit het cordwood lopen. Hij denkt er het zijne van. Ik denk echt, what the f*uck je woont hier niets eens. Rot op man eindigt hij geïrriteerd. Zal Baldr de groep nog eens aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *