Volgens Madilia bestaan vrienden in Utopia niet

Volgens Madilia bestaan vrienden in Utopia niet

Tijdens de high tea hebben de bewoners elkaar confronterende vragen gesteld. Zo kreeg Linda de vraag wie zij weg zou sturen wanneer ze de keuze heeft tussen beste vriendin Madilia en maatje Ivan. Sinds zijn terugkomst zijn Ivan en Linda erg dicht naar elkaar toe gegroeid als vrienden. Dit tot ergernis van Madilia. Dat uitgerekend Linda deze vraag moet beantwoorden zorgt bij Madilia voor de nodige spanningen. Uiteindelijk beantwoord Linda de vraag met dat ze Madilia weg zou sturen en speltechnisch Ivan zou laten blijven. Dit is bij Madilia niet in de koude kleren gaan zitten. Terwijl ze met Mehmet buiten een wandeling maakt bespreken ze Linda haar keuze. Mehmet had de keuze van Linda niet verwacht omdat hij het idee had dat de twee een hele mooie en sterke band op hadden gebouwd. Ook Madilia dacht dat de vriendschap tussen hen onvoorwaardelijk was en had daarom de keuze van Linda niet verwacht. En geeft aan dat ze dit niet had verwacht van Linda en dat ze haar heel anders had ingeschat. De keuze van Linda heeft Madilia doen denken over haar eigen naïviteit. In Utopia heb je geen vrienden, want iedereen denkt aan zichzelf en wil winnen. En Mehmet is het hiermee helemaal eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *