José, Linda, Beau en Cemal willen een Valentijn speeddate in Utopia

José, Linda, Beau en Cemal willen een Valentijn speeddate in Utopia

José loopt al een tijdje met het idee rond om een vega speeddate te houden. Nou heeft ze ingezien dat dit iets te specifiek is. Om die reden wil ze het thema wel vegetarisch houden maar is iedereen welkom, ongeacht of je vlees eet of niet. Ze vertelt dit aan Linda, Beau en Cemal en iedereen is er meteen enthousiast. Het viertal brainstormt wat en proberen een geschikte datum te vinden voor de speeddate. Nou het is wel leuk om het bijvoorbeeld met Valentijn te doen oppert Cemal. De vrouwen zijn meteen enthousiast en veren op van hun stoel. Ja, dat is een heel leuk idee roept José blij uit. En besluit dat zij een vegetarisch driegangendiner gaat maken en dat zij die voor haar rekening neemt zodat de gasten alleen maar de drankjes hoeven te betalen. Verder bespreekt het viertal nog wat randzaken voor de eerste echte Valentijn speeddate in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *