Fay heeft het gevoel dat er over haar en Demi geroddeld wordt

Fay heeft het gevoel dat er over haar en Demi geroddeld wordt

Romy, Billy en Madilia hebben gezellig gekletst op de vide over van alles en nog wat. Zo hebben de dames het ook over het feit gehad dat de tweeling vaak gesloten zijn over hun eigen privézaken maar wel altijd het fijne over anderen willen weten. Toch was het niet allemaal negatief, want ze zien ook dat Fay zich vaak bekommert over andere bewoners. Demi en Fay kwamen later ook even langs op de vide om te kletsen. Toch zit het Fay niet helemaal lekker, want ze heeft een gek gevoel gekregen door het gesprek. Ze besluit Romy erbij te roepen. Was er iets over Demi en mij, hebben jullie het over ons gehad? vraagt ze aan haar. En legt verder uit dat ze vond dat de sfeer ongemakkelijk werd zodra zij en Demi de vide opliepen. Romy laat weten dat ze het juist in de positieve zin over haar hebben gehad. Toch lijkt Fay het niet helemaal te geloven. Ik voelde me niet echt fijn, een beetje negatieve vibes licht ze verder toe. Romy laat nog een keer weten dat er niets aan de hand is. Fay lijkt het antwoord te geloven en ze geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *