Romy geeft Billy een botox behandeling cadeau

Romy geeft Billy een botox behandeling cadeau

Romy wil Billy graag een cadeautje geven en daarom roept ze Billy naar de vide toe. Terwijl Madilia erbij zit geeft Romy een brief aan Billy. Nee dit kan ik echt niet aannemen zegt Billy terwijl ze emotioneel wordt. Romy benadrukt dat ze dit cadeautje gewoon van haar moet aannemen. Billy weet niet goed hoe ze moet reageren wanneer ze leest dat zij een botox behandeling cadeau krijgt van Romy. We gaan zo even een theetje drinken en dan gaan we gelijk even een afspraak voor je inplannen vervolgd Romy. Billy is heel blij met haar cadeau en kan niet stoppen met het knuffelen van Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *