Chipp, Mehmet en Senna vinden dat Beau gierig is en ze in de slachtofferrol kruipt

Chipp, Mehmet en Senna vinden dat Beau gierig is en ze in de slachtofferrol kruipt

Als Mehmet, Senna en Chipp op de bank zitten, begint Mehmet over Beau. Hij heeft niet bepaald een goed woord over voor Beau. Ik begin het een beetje irritant te vinden dat ze steeds een zielig gezicht trekt legt hij hen uit. Chipp knikt instemmend. Ze kruipt altijd in de slachtofferrol voegt hij eraan toe. Dat de schuld van het verloren pakketje van Beau waarschijnlijk voor de helft wordt meebetaald door de groep, is ook niet echt eerlijk volgens de mannen. Hoe bedenk je het met je domme kop om zo’n duur pakket met postzegels te verzenden vervolgd Chipp geërgerd. Weet je wat ik het nare hieraan vind? Ze heeft al heel veel zakgeld zegt Mehmet. Hij begrijpt niet waarom Beau niet de fout op zich neemt. De mannen vinden Beau maar gierig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *