Billy en Romy staan achter Senna na het gedoe rondom de carnavalpakjes

Billy en Romy staan achter Senna na het gedoe rondom de carnavalpakjes

Senna is vandaag in een discussie beland met Ivan en Chipp over de carnavalspakjes voor het carnavalsfeest. Senna heeft namelijk vijfhonderd euro mee begroot voor pakjes, omdat hij wil dat iedereen goed verkleed is op het feest. Ivan en Chipp vonden dit bedrag veel te hoog en stelden voor om de bewoners de pakjes die al in Utopia zijn te laten dragen. Wat later loopt Senna naar Billy en Romy toe, om hen om een gunst te vragen. Je moet niet te snel akkoord zeggen op de pakjes hier begint hij. Billy en Romy laten weten dat ze zelf hun pakjes willen uitkiezen en dus niet de pakjes die er al zijn gebruiken. Het is gewoon mee begroot en dat was al voordat Ivan er was legt Senna uit. Romy stelt Senna gerust en laat weten dat ze gewoon een nieuw pakje gaat bestellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *