Madilia heeft een leuke verrassing voor de groep tijdens de high tea

Madilia heeft een leuke verrassing voor de groep tijdens de high tea

Madilia heeft bedacht een high tea te houden voor alle bewoners. Om er een leuke draai aan te geven heeft ze vijftien rozen besteld die zij samen met complimentjes aan de bewoners wil geven. Samen met Cemal loopt ze naar de poort om de rozen op te halen. Gaan we ze op vide verstoppen? vraagt Madilia aan Cemal. Terwijl de twee met rozen op hun armen richting de loods lopen kijken de andere bewoners verbaasd. Madilia plakt vervolgens op de vide alle complimentjes op de rozen. Daarna gaat Madilia naar de groep die zich verzameld heeft en houdt een praatje. Omdat we regelmatig discussies hebben met elkaar, vind ik het belangrijk af en toe een complimentje aan elkaar te geven. En voegt eraan toe dat zij de complimenten niet zelf heeft verzonnen, maar dat zij die aan elkaar hebben gegeven. Terwijl de groep applaudisseert deelt Madilia de rozen uit. De groep is blij met de rozen en complimentjes en begint vrolijk met het eten van de lekkernijen tijdens de high tea.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *