Billy inventariseert in de groep of er irritaties zijn richting Rienk

Billy inventariseert in de groep of er irritaties zijn richting Rienk

Na de nominaties van vandaag hebben een aantal bewoners het over Rienk gehad. Het viel hen op dat Rienk tijdens het stemmen aantekeningen maakte. Ook kwam naar voren dat er meerdere irritatiepuntjes rondom Rienk zijn. Billy vindt dat ze hier iets mee moet en bespreekt dit met Ivan. Ik denk dat we hem positief moeten benaderen maar wel moeten aangeven dat er wat irritaties zijn begint Billy. En legt uit dat ze van verschillende mensen punten hoort waaraan ze zich storen. Daarnaast vindt Billy dat Rienk zich wat meer op zijn idealisme moet focussen. Hij moet meer uitstralen waar hij voor staat benadrukt ze. Ivan begrijpt wat Billy bedoelt en Billy besluit dan ook dat ze hier en daar gaat rondvragen welke irritaties er precies zijn. Daarna wil ze het gesprek met Rienk aangaan. Ik denk dat het handig is dat ik daar ook bij ben merkt Ivan op. De twee besluiten dan ook dat ze dit samen gaan doen.

Billy gaat vervolgens langs bij een aantal mede bewoners om na te gaan en te inventariseren wat voor irritaties er richting Rienk spelen. Ik vind dat hij moet blijven en wil hem de kans geven om zich te verbeteren merkt Billy op. Baldr is als eerste aan de beurt en zegt dat Rienk zich toch nog af en toe bemoeit met zaken waar hij zich niet mee moet bemoeien. Cemal geeft aan dat hij helemaal geen ergernissen heeft. Maar dat heb ik sowieso bijna nooit vervolgd hij nuchter. Als Billy hetzelfde aan Romy en Linda vraagt zegt Linda dat ze liever haar ergernissen zelf met hem bespreekt. Ik vind niet dat een derde zich hiermee moet bemoeien gaat ze verder. En vindt dat iedereen die een probleem met Rienk heeft dit zelf moet zeggen. Romy is het hiermee eens. En ik heb niet zoveel ergernissen dat ik wil dat hij weg gaat besluit Romy. Mehmet vertelt dat Rienk niet dankbaar is. Hij maakt overal gebruik van en denkt soms niet aan anderen voegt hij eraan toe. Hier sluiten Linda en Romy zich bij aan. Hij doet maar, zonder te vragen gaat Linda toch inhoudelijk op de situatie in. Billy schrijft alles wat ze hoort op en besluit dit later met Rienk te bespreken. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *