Ivan en Rienk confronteren Rienk met de irritatiepuntjes die er rondom hem zijn

Ivan en Rienk confronteren Rienk met de irritatiepuntjes die er rondom hem zijn

Ivan en Billy willen graag een gesprek met Rienk voeren omdat ze hebben opgevangen dat er wat irritatiepuntjes rondom Rienk zijn. Jullie willen praten vraagt Rienk als Ivan en Billy aan komen lopen. Beiden knikken en gaan aan tafel zitten. Het klinkt heel serieus allemaal, het klinkt heel spannend laat Rienk weten. Ivan spreekt vervolgens uit dat hij zijn verblijf zo lang wil rekken maar dat er verhalen rondgaan in de loods die hem zorgen baren. Billy heeft vandaag bij mensen gepeild over je verblijf en er zijn wat dingen naar voren gekomen waar we het met je over willen hebben legt hij verder uit. Billy stuurt daarna aan op Rienk zijn idealisme, dat zijn streven om dat te bereiken wat meer naar de achtergrond is geraakt. En blijf aan mensen vragen van wie het eten of drinken is en of je het mag pakken. Ik heb mensen gesproken die zeggen iedereen moet dat vragen en Rienk is daar geen uitzondering op voegt ze eraan toe. Rienk laat op zijn beurt weten het te begrijpen en er in het vervolg op te zullen letten. Ook het notitieboekje van Rienk en de discussies die hij met de bewoners voert worden als vervelend ervaren. Sommigen vinden dat je te veel je eigen mening opdringt en niet genoeg luistert naar het gevoel van een ander geeft Ivan aan. Iemand anders kan niet bepalen wat ik zeg, gewoon niet eindigt Rienk fel. Maar of Rienk ook echt iets met deze punten zal doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *