Waarom maakt Rienk aantekeningen van de nominaties?

Waarom maakt Rienk aantekeningen van de nominaties?

Een tijdje geleden is Rienk voor de tweede keer teruggekomen naar Utopia. Er is met hem afgesproken dat hij mag blijven maar dat hij zich niet mag bemoeien met de eindstrijd. Toch is het Romy opgevallen dat hij aantekeningen maakt tijdens het nomineren en dat vindt ze vreemd. Ze bespreekt het met de tweeling, die dit ook hebben gezien. Hij maakt een soort verslag merkt Fay op. Romy vindt het vreemd dat Rienk heeft gezegd dat hij zich niet zal bemoeien met de eindstrijd maar dat hij dan toch aantekeningen maakt. Ik weet dat hij geen kwade bedoelingen heeft maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat er in dat boekje staat legt ze uit. Fay vermoedt dat Rienk de aantekeningen juist maakt omdat hij zich er niet mee mag bemoeien. Zodat hij er zelf nog eens naar kan kijken, juist omdat hij er met ons niet over mag discussiëren eindigt ze.

Als de dames samen met Rienk in de keuken bezig zijn besluiten ze er naar te vragen. Rienk laat weten dat hij dingen opschrijft omdat hij het interessant vindt om het terug te lezen. De inhoud van het notitieboekje wil hij voor zichzelf houden. Demi vindt dat vreemd dit omdat het dan net lijkt alsof hij iets te verbergen heeft. Rienk benadrukt dat hij zich van de bewoners niet meer mocht bemoeien met de nominaties en dat hij er daarom voor gekozen heeft om het een en ander op te schrijven. Als ik niks mag zeggen dan ga ik opschrijven legt hij verder uit. Voor hem is het opschrijven een manier om het daarna los te kunnen laten. Dan hoef ik er niet meer aan te denken eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *