Demi en Fay voelen zich rot omdat de groep denkt dat zij zich afzonderen

Demi en Fay voelen zich rot omdat de groep denkt dat zij zich afzonderen

Tijdens de nominaties hebben zowel Demi als Fay stemmen ontvangen en hebben zij meerdere malen gehoord dat ze zich afzonderen van de groep. Na de nominaties gaan de twee met Romy zitten om de situatie eens te bespreken. Demi en Fay geven aan dat ze het soms moeilijk vinden om zich te mengen in de groep omdat het niet altijd lukt. We proberen het regelmatig maar het lukt niet altijd laat Fay weten. Op dat moment wordt het Demi weer te veel. Ze vindt het heel moeilijk om te horen dat iedereen het idee heeft dat Fay en zij zich afzonderen, terwijl dit helemaal niet hun bedoeling is. Romy reageert lief en vindt het goed dat de tweeling eerlijk is over de situatie. Demi haar tranen zijn nog niet over en ze zegt huilend dat ze zich niet altijd welkom voelt in de groep. Daar schrikt Romy van en ze zegt dat het absoluut niet de bedoeling is dat ze dit gevoel heeft. Los van het feit of mensen je aardig vinden of niet, moet je je wel welkom voelen benadrukt ze.Ik wil niet dat je je zo voelt vervolgt ze, waarna ze Demi een knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 17:55

    Er is ook totaal niemand in de groep die naar de twins toe gaat om te vragen hoe het met ze gaat. logisch dat ze zich afzonderen, de meeste vrouwen Linda en Billy zien hun liever gaan dan komen en Romy loopt met hen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *