Cemal schiet Baldr te hulp, kan hij nog steeds een muziek single kan maken?

Cemal schiet Baldr te hulp, kan hij nog steeds een muziek single kan maken?

Baldr heeft sinds zijn entree in Utopia de wens gehad om een eigen muziek single op te nemen. Afgelopen week heeft hij contact gehad met een producer om in Utopia dan eindelijk een liedje in te zingen. Nu Baldr genomineerd is en in de gevarenzone zit vreest hij dat hij morgen naar huis moet en dat zijn singel niet door kan gaan. Cemal besluit hem daarom te helpen. Hij pakt de telefoon en besluit de man in kwestie te bellen. Hij legt de situatie uit en vraagt of het mogelijk is dat Baldr zijn nummer vandaag of morgen op kan nemen. Aan de andere kant van de telefoon klinkt hard gelach. Dat red ik nooit, dat is veel te kort dag legt de meneer aan de andere kant uit. En legt Cemal uit dat hij helemaal vol zit. De twee spreken dan ook af, dat mocht Baldr gaan, hij buiten langs zal komen om alsnog zijn single in te zingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *