Wie er deze week in de gevarenzone zitten en genomineerd zijn lees je hier!

Wie er deze week in de gevarenzone zitten en genomineerd zijn lees je hier!

Tijd voor de nominaties! Wie zal er vandaag in de gevarenzone belanden? Mehmet neemt, als iedereen zit het woord. En vertelt dat er ook deze week weer gestemd wordt. Elke bewoner heeft zoals gewoonlijk drie stemmen te vertellen, die hij naar eigen inzicht mag uitdelen.

Fay is de eerste die haar stemmen mag uitbrengen. Vorige week heb ik op Billy gestemd en dat doe ik ook deze week weer legt ze uit, waarna ze drie streepjes op het bord van Billy zet. Na Fay is Demi aan de beurt. Ook zij stemde vorige week op Billy en doet dit ook deze week weer dit omdat ze het idee heeft dat Billy niet eerlijk is. Linda is de volgende. Zij vertelt dat iedereen steeds meer op elkaar wordt aangewezen omdat de groep steeds kleiner wordt. En er zijn er een paar die daar niet aan bijdragen en daarom geef ik Fay drie stemmen voegt ze eraan toe. Na Linda is Romy aan de beurt. Ze zegt dat ze een goed gesprek heeft gehad maar toch drie stemmen aan hem geeft. Dan is het de beurt aan Billy. Er is een iemand die mij weg wil hebben en dat ben jij Baldr. Dus drie op jou vertelt ze.

Mehmet is de eerste van de mannen die gaat stemmen. Hij vertelt dat hij voor zichzelf heeft bepaald met wie hij in de finale wil zitten. En jij staat onderaan zegt hij terwijl hij naar Fay kijkt. Zijn drie stemmen gaan dan ook naar haar. Cemal is de volgende en hij heeft gekeken naar wie zich het minst heeft ontwikkeld. Hij vindt dat Demi teveel moeite heeft met bepaalde dingen, in tegenstelling tot Fay. Daarom geeft hij drie stemmen aan Demi. Dan is het de beurt aan Baldr. Hij heeft de afgelopen keren op Billy gestemd en doet dit ook vandaag weer. Zijn drie stemmen zijn allemaal voor haar. Na Baldr is het de beurt aan Bas. Ik ga deze keer op Baldr legt hij uit waarna hij drie streepjes zet op zijn bord. Ivan is de laatste. Ook hij geeft zijn drie stemmen aan Baldr. Ik denk dat jouw halte is gekomen legt hij uit. Nadat iedereen heeft gestemd telt Mehmet de stemmen op. Fay heeft zes stemmen, Demi heeft er drie, Billy heeft er negen en Baldr heeft er twaalf. Baldr en Billy zijn daarmee de genomineerden. Wie van hen zal Utopia morgen per direct moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 13:48

    Nou dan weten we het al wel He! Dat word dus Baldr eruit want die heks van een Billy komt overal mee weg. Gatverdamme wat een vies spelletje word er toch gespeeld. Cemal stemt altijd op Billy en nu ineens niet???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *