Genomineerde Billy is ervan overtuigd dat Baldr weggestuurd wordt uit Utopia

Genomineerde Billy is ervan overtuigd dat Baldr weggestuurd wordt uit Utopia

De nominatie van vandaag is snel verlopen. Als Mehmet de stemmen telt wordt duidelijk dat Billy en Baldr genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten. Vrijwel meteen gaat de groep uit elkaar. Billy loopt samen met Romy, Linda en Mehmet naar buiten. Easy roept Mehmet uit. Ja, dit is een makkelijke antwoordt Billy die er vrij zeker van is dat ze mag blijven. Het viertal is tevreden over de stemronde al had Linda liever gezien dat Cemal drie stemmen aan Fay had gegeven. Als er drie op de bank hadden gezeten was het spannend geweest voegt ze eraan toe. Daarnaast verbazen de stemmen van Ivan hen. Die zag ik niet aankomen zegt Linda. Als Ivan aansluit bij het viertal legt hij uit dat hij geen zin had in een grotere bank, doelend op het feit dat Fay dan ook in de gevarenzone had gezeten. Hij heeft zijn tijd gehad sluit hij af. Hier sluit ook de rest zich bij aan. Is de laatste dag van Baldr aangebroken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:49

    AQls het gaat als vorige week toen had Billy meer stemmen dan Beau en toch ging Beau eruit.Ik hoop dat het morgen ook zo gaat Baldr heeft meer stemmen dan Billy dus gaat zij naar huis als ze allemaal eerlijk zijn.Maarja of ze dat zijn ik geloof het niet.Zou er weer gestuurd worden zou me niets verbazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *