Romy voelt een aparte wending aankomen tijdens de nominatie

Romy voelt een aparte wending aankomen tijdens de nominatie

Het is Romy opgevallen dat Ivan met Demi en Fay zit te kletsen en dat baart haar zorgen. Ik ben benieuwd wat Ivan gaat doen zegt Romy dan ook argwanend tegen mede bewoners Billy en Linda. Ze heeft het idee dat Ivan zomaar een aparte wending kan maken wat betreft de stemmingen voegt ze eraan toe. Billy is het hiermee eens en deelt dit gevoel met Romy. Ik kan er ook helemaal naast zitten hoor benadrukt Romy. Het zou merkwaardig zijn als hij zoiets zou doen reageert Linda. We zullen het beleven sluit Romy het gesprek af. Wie wordt er volgens jou genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *