Wat voor gevolgen heeft het complot van de tweeling en Ivan?

Wat voor gevolgen heeft het complot van de tweeling en Ivan?

Nadat Ivan een complot met Demi en Fay heeft gesloten met daarin het voorstel dat hij niet op de twee zal stemmen, als zij in ruil daarvoor niet op hem zullen stemmen als de tijd daar is, trekken Demi en Fay zich terug in het hutje. De twee lijken blij maar ook verward over wat Ivan hen net heeft verteld. Dit verandert de zaak wel benadrukt Demi. Dit omdat beide ervan uitgingen dat één van hen op de stemmen van Ivan kon rekenen. Maar ik vind het wel een gekke wending gaat ze verder. Snel pakken de twee hun notitieboekje erbij en proberen ze erachter te komen op wie Ivan dan zal stemmen en wat dit betekent voor de gevarenzone. Toch lijken ze geen zekerheid te hebben over wie op wie zal stemmen. Laten we het gewoon afwachten adviseert Fay haar. De dames praten nog even verder over Ivan zijn voorstel en zijn het erover eens dat het voor hen geen opgave is om niet op hem te stemmen. Ik vind hem soms wel irritant maar van mij hoeft hij niet naar huis vindt Demi. Ook Fay is het hiermee eens. Toch vragen ze zich af wat het voorstel te betekenen heeft. Misschien wilde hij sowieso al niet op ons stemmen denkt Fay hardop. Hij speelt het spel jongen besluit Demi ietwat verward het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *