Billy en Mehmet denken te weten wat er tijdens de eliminatie zal gebeuren

Billy en Mehmet denken te weten wat er tijdens de eliminatie zal gebeuren

Zit je weer op de bank hè dame begint Mehmet het gesprek met Billy. Ja vind je het gek met een tweeling die op je stemt antwoordt Billy. En legt uit dat ze maar van drie mensen stemmen heeft gehad en zich daarom niet zo’n zorgen maakt. En in mijn ogen gaat een van die drie morgen naar huis gaat ze verder. Ze vermoedt dan ook dat ze volgende week in ieder geval drie stemmen minder krijgt. Ik had me meer zorgen gemaakt als ik vijf losse stemmen had gehad besluit Billy. Mehmet is even stil maar geeft Billy dan gelijk. Als je de rest van de stemmen peilt is de kans heel groot dat hij morgen gaat merkt hij op. Ik ben er gewoon al antwoordt Billy waarna ze namen opnoemt van bewoners die op haar stemmen. Ze denkt zelfs dat ze steun van Cemal kan verwachten, ondanks dat hij bevriend is met Baldr. Het moet heel raar lopen als mensen nu nog van gedachte veranderen sluit ze af. Zal Billy gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 21:46

    Mehmet is het loop jongetje van billy wat zei zegt praat hij na, hij is eigenlijk een gemene man ,praat met alle kanten mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *