Colinda nog steeds overstuur over crèmespoeling

Colinda nog steeds overstuur over crèmespoeling

Gisteren lieten we al weten dat Colinda in tranen was omdat ze een crèmespoeling gebruikte die niet zou werken. En na navraag het bij Joey niet mogelijk leek om een duurdere variant te bestellen. Colinda was erg teleurgesteld en liet haar tranen rijkelijk vloeien bij Tineke. Wat later die avond leek ze nog steeds boos want net voor de karaoke avond in Utopia vertelde ze tegen Laura dat ze haar inkomsten voortaan zelf gaat houden. Precies hetzelfde wat Charlotte deed voegt ze eraan toe. Laura lacht en antwoordt ja dat deed Lot ook. Vanmorgen lijkt ze nog steeds overstuur te zijn, een beetje down. Ze heeft hoofdpijn  en ook geen geld meer om dit op te lossen. Een ding weet ze wel zeker, ze gaat met het nieuwe geldsysteem niet akkoord zo bespreekt ze met Gaby. Colinda heeft een tegenvoorstel in gedachten, 40 euro zakgeld per week en al het andere geld gaat direct de bv in. Zo creëer je gelijkheid in de groep en kan de BV groeien. Gaby kan zich in dit voorstel wel vinden. Juist, we zijn hier ook niet naar toe gekomen om er rijker van te worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 19:38

  Makkeijk schrijven zo!!!!
  Jullie lijken natuurlijk op Madonna,
  Ik lig ook iedere avond bij mijn hondje en mijn man….wat is er mis mee als je naast je hondje slaapt!!!
  Over roddelen gesproken!!!!!!!!

 2. Sylvia at 17:50

  Nou vreselijk hè, zonder bril en make-up ziet ze er echt niet uit. Komt van dat vele roken. Mooi voorbeeld voor de jongere dames die zoveel roken, zo zien ze er over 20 jaar ook uit! Ik zeg het niet graag maar ze is echt lelijk die Collie. Wilco hoorde ik een keer zeggen: ze ziet er net zo uit als mijn overleden hondje… en daar slaapt hij nu naast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *