Gio is weer terug in Utopia

Gio is weer terug in Utopia

Gisteren verliet Gio Utopia omdat hij een operatie moest ondergaan. Een operatie aan zijn schouder omdat deze steeds uit de kom ging. Vanmorgen is hij terug gekeerd naar de loods. Hij heeft een nachtje doorgebracht in het ziekenhuis. Maar alles is goed gegaan! Voorlopig zal de Utopiaan van het jaar het rustig aan moeten doen. Hij kan bijvoorbeeld de koeien voorlopig niet verzorgen. En zal rustig aan moeten doen. Ook heeft hij redelijk wat last van pijn. Vanmorgen hebben Ivan en Wilco de koeien verzorgd. Naomi is natuurlijk wel blij hem weer te zien en laat gelijk wat foto’s van de karaoke avond zien. En praat hem bij over wat er gisteren allemaal nog meer gebeurde. De rest van de morgen verloopt erg rustig in Utopia. We hebben maar wat filmpjes van vanmorgen voor je op gezocht die je even terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 12:09

    Op de koeien na doet Gio al tijden niets anders meer dan flikflooien met Naomi, dus het maakt geen verschil. Nu komt hij alleen zijn hand weer ophouden in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *