Utopia nieuwtjes 3 april

Utopia nieuwtjes 3 april

De Utopia nieuwtjes van 3 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Gio is momenteel niet meer in Utopia, hij is vanmorgen vroeg vertrokken voor een operatie aan zijn schouder.
  • Momenteel zijn er drukke voorbereidingen voor de karaoke die vanavond plaats gaat vinden. Het podium en de apparatuur staan al klaar. De rest moet nog een beetje aangekleed worden. Om 19:00 start de avond tot 22:00 uur.
  • Zal de escort dame ook komen om Mark te versieren? Gio en Joey waren er eerder mee bezig om dit te regelen. Spannend!
  • Goed nieuws voor Naomi, ze heeft een leuk mailtje ontvangen over haar modellen dag binnen Utopia. Er zullen 2 goede modellen komen. Naomi is erg enthousiast.
  • Colinda was in tranen, haar huidige crèmespoeling werkt niet. Als ze vraagt aan Joey of er een andere maar ook duurdere mee kan komen kan dat niet. Chris heeft de bestelling al gedaan. Colinda probeert Joey nog over te krijgen maar dat lukt niet. Volgens Wilco moet ze het gewoon bestellen. Daarna komt Tineke Colinda tegen en vangt haar op. Al snel vloeien de tranen.

We zullen dit bericht mogelijk nog van updates voorzien. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • adriana46 at 23:21

      Inderdaad Petra, ik wist ook niet wat ik las! En nog wel in tranen, om een crèmespoeling, het moet niet gekker worden! En dat op die leeftijd. Oei Colinda zou continue hele dagen huilen als ze in mijn schoenen stond. Wat een softie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *