Brieven dieven

Brieven dieven

Door persoonlijke omstandigheden zijn we ook vandaag wat verlaat met berichtgeving. Vanaf vanavond loopt alles weer als vanouds! 

Gaby zit tussen twee vuren, wanneer zij het ene vuurtje probeert te doven, laait het andere weer op

Na de heftige reactie van Tineke, moet Gaby even op adem komen, trillend en huilend komt Gaby weer wat tot rust. Ze kan de hevige reactie van Tineke maar moeilijk begrijpen. Het moet niet gekker worden, maar een vrouw van 60 die met borden gooit. Tineke heeft zojuist de hele loods opgeschrokken met haar gedrag van het smijten met borden, maar is nu nergens meer te bekennen. De groep komt bij Gaby en die doet haar verhaal:

“Ik had een gesprek met haar over de hele situatie van gisteren, met wat er dus is gebeurd met die briefjes en het gebeuren daarom heen. Ik heb met jullie een gesprek gehad daarover, jullie vroegen toen aan mij, heeft Tineke nou die brief geschreven of niet? Ik heb toen gezegd, ik heb de brief over de geluidsdinges geschreven. Dat er meerdere briefjes onder haar bed gevonden zijn, dat weet ik niet, misschien dat ze dat wel geschreven heeft, dat weet ik niet.”

Ondertussen nog steeds geschrokken, probeert Gaby de groep duidelijk te maken, dat zij hier niets aan kan doen. Tineke voelt zich in elk geval aangevallen door Gaby, maar wie zou nu de waarheid spreken, wie verstuurt steeds die briefjes?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *