Tineke agressief tegen Gaby.

Tineke agressief tegen Gaby.

Door persoonlijke omstandigheden zijn we ook vandaag wat verlaat met berichtgeving. Vanaf vanavond loopt alles weer als vanouds! 

De briefjes-gate is nog lang niet voorbij, een discussie tussen Gaby en Tineke leidt naar een agressief sfeertje.

Een verhaal heeft twee kanten, maar welk verhaal is juist, wat is de waarheid en wat is gelogen? Net nu dat Gaby veel zin had om met de groep te gaan picknicken op Goede Vrijdag, lijkt haar uitje in duigen te vallen. Tineke voelde Gaby flink aan de tand waardoor Gaby in tranen is.

Wat is er gebeurd: Tineke hoort dat Gaby tegen iedereen zegt dat Tineke briefjes heeft geschreven, maar Tineke is stellig van mening dat dit gelogen is. Tineke vuurt de ene vraag na de andere richting Gaby. Tineke is er helemaal klaar mee en zegt boos tegen Gaby: “Ik heb het voor jou opgenomen voor de Pasen en nu ben ik de schuldige. Colinda zegt dat jij vertelt tegen Laura dat ik het gedaan heb.” De maat bij Tineke is vol en is het kruisverhoor richting Gaby ineens voorbij. Tineke kan haar gevoelens niet meer onderdrukken en smijt het volledige voorbereidingswerk van Gaby voor Goede Vrijdag van het keukenblad, de hele vloer ligt onder. Gaby is erg geschrokken en de tranen staan in haar ogen.

Zou de picknick nog doorgaan voor Gaby, waarbij zij aan de groep de uitleg wil geven van haar geloof, nu al een gedeelte over de vloer verspreid ligt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 19:36

  Nou Ladybug wil het heel graag voor jou opnemen.
  Petra wat is dat voor een misselijke opmerking!!!!
  We mogen hier toch onze meningen uiten,waarom zo heftig reageren.
  Ik persoonlijk kan mij altijd heel goed in Ladybugs opmerkingen vinden!!!!

 2. Yvon at 19:18

  Ik zou me onderhand moeten schamen voor mijn geloof!!!
  Wat is dat een gemeen meisje,die Gaby.
  Ik ben geen fan van Tineke,van mij mag ze er morgen uit,maar van zo’n snotneus zou ik mij ook niet laten misbruiken.
  Ze is een grote toneelspeelster en een stoker bah bah,we hebben een vrouwelijke Patrick.
  Die dacht ook dat die alles wist en kon..en een Jantineke huilt en Jantineke lacht….

  • Petra at 19:18

   Is vast terecht niet geplaatst, Jouw reacties zijn vaak “bij de beesten af”! (sorry lieve dieren voor de beeldspraak)

 3. Wil at 18:00

  Wat is tineke toch een vreselijk mens, kan ze wel tegen een 18 jarige? Kotsmisselijk word je van haar, Haal haar eruit Talpa!!!!!! Ze eet alleen maar en zit op dr kont, lekker die croquetten die naar binnen gingen, ze heeft toch suiker????????? Zegt ze,

  • Manon at 19:03

   Heb je het verhaal gevolgd Wil??!!! Als je 18 jaar bent weet je volgens mij heel goed het verschil tussen waarheid of liegen! Gaby is de enigste van wie je in dit verhaal kotsmisselijk wordt!! Liegen terwijl je iedere dag schijnheilig zit te bidden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *